Hirdetés

Befejeződik az Odaát

|

A szörnyvadász testvérpár hamarosan végleg szögre akasztja a puskát.

Hirdetés

Kevés sorozat mondhatja el magáról, hogy több mint tizenöt évig volt képes a tévék képernyőjén maradni. A The CW amerikai tévécsatorna által gyártott Odaát (Supernatural) viszont büszkén viselheti magán ezt a jelzőt, hiszen a 2005-ben indult széria még ennyi év után is képes volt folyamatosan fenntartani a nézők figyelmét. Azonban mint minden jónak, ennek is vége szakad egyszer, hiszen a csatorna nemrég hivatalosan is megerősítette, hogy a 15. évaddal végleg befejeződik a Winchester fivérek története.

Hirdetés

Az elsőre kissé hihetetlennek tűnő hírt a a Deant alakító Jensen Ackles két színésztársával, Jared Padaleckivel és Misha Colinsszal karöltve egy Instagram posztjában erősítette meg, ahol Ackles úgy fogalmazott, hogy nem tudja szavakban kifejezni, hogy mennyire izgatott a tizenötödik, egyben utolsó évaduk miatt. Ackles mellett a Samet alakító Padalecki úgy fogalmazott, miszerint:

Elhullajtottunk néhány könnycseppet, ahogy el is fogunk még néhányat. Így mindent elkövetünk majd azért, hogy a lehető legérzelmesebb formánkat hozzuk a következő etap során. 

Collins Ackleshöz hasonlóan szintén nem tudta magában tartani az érzelmeit, így ő is ejtett néhány szót a rajongók felé, amelyben elmondta, hogy bár maga a sorozat véget ér, a család - melynek ő is a részét képezi - biztosan nem megy majd sehova a kamerák leállása után sem. A jelenleg a tizennegyedik évadát taposó sorozat egyébként nemrégiben lépte át a bűvös 300.-ik epizódot, ahol apró spoiler, de a testvéspár édesapját, a John Winchestert alakító - azóta a The Walking Dead állandó rosszfiújává váló -, közönségkedvenc Jeffrey Dean Morgan is tiszteletét tette. Az utolsó szezon a tervek szerint 20 epizódot számlál majd, ami Ackles ígérete szerint egy grandiózus fináléval fog pontot tenni nemcsak a sorozat, de egy korszak végére is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Well, it's official. One more round for the Winchester brothers. Though nothing ever really ends in Supernatural...does it? ????

Jensen Ackles (@jensenackles) által megosztott bejegyzés, Márc 22., 2019, időpont: 1:32 (PDT időzóna szerint)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.