Hirdetés

Orgyilkos osztály - magyarul is jön a Bosszúállók: Végtelen háború rendezőinek sorozata

|

A Végtelen háború készítőinek képregénysorozata nyitja az évet az HBO GO-n.

Hirdetés

Ha olvastátok a "Sorozatok, amik miatt érdemes lesz nézni az HBO GO-t 2019 első felében" cikkünket, akkor bizonyára hallottatok már az Orgyilkos osztály (Deadly Class) sorozatról, de ha még nem, akkor gyorsan olvassátok el és gyertek vissza. 

Hirdetés

A szériát Anthony és Joe Russo, az Amerika kapitány: A tél katonája és Bosszúállók: Végtelen háború rendezői executive producerként segítettek összehozni Rick Remender és Wes Craig kult képregenyének adaptációját (az alapanyag egyébként az Image Comics egyik legsikeresebb kiadványa és a Fumax kiadónak köszönhetően februárban hazánkban is megjelenik). 

A Syfy csatorna által gyártott, 10 epizódosra tervezett sorozat hazánkban kizárólag az HBO GO-n és az HBO-n lesz látható, a történet középpontjában pedig egy kiábrándult tinédzser áll, aki bekerül egy különleges suliba, ahol a bérgyilkosok legújabb nemzedékét képzik. Az erkölcsi kódexének fenntartását megnehezíti a könyörtelen tananyag, az egymással versengő klikkek, és a serdülőkorral járó bizonytalanságok is végzetesnek bizonyulhatnak számára.

Az Orgyilkos osztály premierje január 17-én lesz, de az első rész már premier előtt, december 20-tól elérhetővé lesz az HBO GO-n. A széria először eredeti nyelven, magyar felirattal érkezik, majd februártól szinkronosan is megtekinthető lesz az HBO csatornáján. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.