Hirdetés

Ezekkel a szinkronhangokkal jön az Orville

|

Az új évet Seth MacFarlane sci-fi komédiájának szinkronos változatával indíthatjuk, amely a vidám percek mellett bőven tartogat drámai pillanatokat is. Sokan a Family Guy miatt arra gondoltak, hogy Kerekes József fogja megszólaltatni a nagy nevettetőt, azonban valaki teljesen mást választottak ki a szerepre.

Hirdetés

A Star Trek és más sci-fi sorozatoknak görbe tükröt állító sorozat a Family Guy atyjának agyszüleménye, a történetben pedig a címadó űrhajót és annak legénységét követhetjük figyelemmel kalandjaik során. Ez pedig nem csak arra ad lehetőséget, hogy egy rakás idegen fajt mutassanak be, de arra is, hogy rengeteg, a sorozatok világából ismert arc bukkanjon fel.

Hirdetés

Az Orville január 3-án, szerdán, 22:00 órakor debütál a Prime csatornán és minden héten ebben az időpontban folytatódik, a magyar változat pedig a következő szinkronhangokat kapta: 

Seth MacFarlane (Ed) - Csőre Gábor

Bár legutóbb Czvetkó Sándor hangján hallhattuk a mozikban megszólalni a Logan Lucky-ban és a legtöbben arra gondoltak, hogy a Family Guy után szabadon Kerekes Józsefet választják majd a számára, mi inkább abban a Dévai Balázsban reménykedtünk, aki a Hogyan rohanj a veszTEDbe című vígjátékban tolmácsolta a hazai nézőknek. Végül egyik sem jött be, ugyanis a szinkronrendező azt a Csőre Gábort szemelte ki, akinek szintén nem idegen MacFarlane orgánuma, hiszen az Énekelj! animációs film magyar változatában ő szinkronizálta (ahogy a 2010-es Fogtündérben is). Csőre pedig egy mindenre bevethető, zseniális színész, aki biztosan meg fogja tudni oldani, hogy élvezettel hallgathassuk MacFarlane-t a képernyőkön. 

Adrianne Palicki (Kelly) - Bogdányi Titanilla

A S.H.I.E.L.D. ügynökei és a Robot Chicken sorozatok sztárjánál még nem állandósult egyetlen hazai színésznő sem, hiszen a Marvel szériájában Peller Mariann szólaltatja meg, míg a mozik világában minden szerep máshoz kerül. Most úgy tűnik, hogy van egy kivétel, hiszen az Orville-beli karakterét az ezernyi figura - köztük a Simpsons Lisája - miatt szeretett Bogányi Titanillára bízták, akinek a John Wickben már volt szerencséje Palickihez. 

Scott Grimes (Gordon) - Moser Károly
Penny Johnson Jerald (Claire) - Vándor Éva
Peter Macon (Bortus) - Olt Tamás
Halston Sage (Alara) - Laudon Andrea
J. Lee (John) - Czető Roland
Mark Jackson (Isaac) - Posta Victor
Victor Garber (Halsey) - Kőszegi Ákos
Brian George (Aronov) - Szersén Gyula
Joel Swetow (Kapitány) - Németh Gábor
Chad L. Coleman (Klyden) - Törköly Levente
Holland Taylor (Jeannie) - Bókai Mária
Larry Joe Campbell (Steve) - Besenczi Árpád
Ron Canada (Tucker) - Várkonyi András
JD Cullum (Igazgató) - Barbinek Péter
Mike Gray (Parker) - Hám Bertalan

Főcím: Endrédi Máté
Magyar szöveg: Kis János
Hangmérnök és vágó: Schupkégel Sándor
Gyártásvezető: Vígvári Ágnes
Szinkronrendező: Kertész Andrea

A szinkront a TV2 megbízásából a Direct Dub Studios készítette.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.