Hirdetés

Jön szinkronosan a The Orville

|

Azok, akik kedvelik Seth MacFarlane humorát és szeretnének egy félig vicces, félig drámai sci-fi sorozatot nézni, érdemes lesz odafigyelni január első napjaira, hiszen az egyik magyar csatorna műsorára tűzi a The Orville-t.

Hirdetés

A Family Guy atyja a Star Treknek és a műfaj más híres sorozatainak állít görbe tükröt a The Orville című sci-fi-komédiájával, amely nem szenved hiányt drámai pillanatokban sem. Seth MacFarlene alakítja a főszereplőt, Ed Mercert, akit az Orville névre keresztelt űrhajó kapitányának osztanak be, a sorozatban az ő és - ismert sorozatos arcokból álló - legénységének kalandjait követhetjük nyomon, amint felfedezik a világűrt. 

Hirdetés

Aki esetleg amiatt nem adott eddig esélyt a The Orville-nek, mert nem láthatta magyarul, annak január 3-án, szerdán, 22:00 órától érdemes a Prime csatornára kapcsolnia, hiszen ekkor debütál a simán csak Orville címre keresztelt sorozat szinkronosan

Amint megtudunk valamit a magyar változatról - a szinkronizáló színészek listáját, a szinkronrendező személyét - azonnal jelentkezünk (mellesleg mi talán annak örülnénk a legjobban, ha Dévai Balázs szólaltatná meg, aki a Hogyan rohanj a veszTEDbe c. filmben kölcsönözte neki a hangját).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.