Hirdetés

Sorozattal tér vissza Paddington

|

Addig sem maradunk marmelád nélkül, amíg készül a harmadik film, ugyanis kiderült, hogy a híres mackó a tévék képernyőjére költözik.

Hirdetés

Az eddigi két Paddington film nem csupán szívmelengető és bájosan humoros, de a címszereplő miatt különösen szerethető volt, hiszen egy családra és boldogságra vágyó beszélő mackó állt a középpontban, aki történetesen imádja a marmeládot. Tavaly már kiderült, hogy meg fog valósulni a Paddington 3 is - bár lehet, hogy a rendező, Paul King nem fog részt venni benne -, azonban a széria producere, David Heyman (Legendás állatok: Grindelwald bűntettei) bejelentette, hogy más tartalommal is készülnek a rajongók számára.

Hirdetés

A Deadline számolt be róla, hogy a Nickelodeon, a StudioCanal és Heyman közösen készítenek egy animációs sorozatot, amelynek főszereplője Paddington lesz, csak éppen fiatalabb kiadásban, ráadásul a karaktert eddig megszólaltató Ben Whishaw is visszatér az eredeti szinkronban. Az Empire szerint kedvenc mackónk minden epizód elején és végén írni fog a nénikéjének egy-egy levelet, amelyben a legújabb kalandjáról számol be, illetve elmondja, mit tanult belőlük. 

A szériát Adam Shaw (Go Jetters) rendezi Jon Foster és James Lamont (Gumball csodálatos világa) forgatókönyve alapján, a premierre pedig 2020-ban számíthatunk világszerte a Nickelodeonon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.