Hirdetés

Ekkor érkezik a Preacher 2. szezonja

|

Kiderült, hogy mikor folytatódik a Preacher, sőt, az időpont mellé befutottak az első képek is a 2. évadról.

Hirdetés

Jó hírekkel kedveskedett nemrég a Preacher rajongóinak az AMC, a csatorna ugyanis felfedte, hogy mikor is debütál a már jó régen bejelentett 2. évad. Mint kiderült, ezúttal egy picit többet kell várnunk Jesse (Dominic Cooper) Tulip (Ruth Negga) és a vámpír Cassidy (Joseph Gilgun) kalandjának folytatására, hiszen a tavalyi májusi premier helyett ezúttal egy hónappal később, június 19-én érkezik az új etap, viszont most már nem csak 10, hanem 13 epizódot kapunk. Ha pedig ez még nem lenne elég, a csatorna közzétette az első hivatalos fotókat is a folytatásról, melyek láttán biztosak lehetünk benne, hogy legalább ugyanannyi (ha nem több) vér és káosz lesz majd az Isten utáni hajszában, mint az 1. szezonban.

Hirdetés

Garth Ennis és Steve Dillon nagysikerű képregényét Seth Rogen és Evan Goldber párosa álmodta a képernyőkre, melynek története röviden arról szól, hogy Isten elhagyja a mennyországot, Jesse (Dominic Cooper) pedig megpróbálja őt megkeresni. Jesse egy brutális démoni lénynek köszönhetően azonban képes gyakorlatilag bárki felett átvenni az irányítást, ez pedig nem egyszer sodorja majd bajba. 

A Preacher 2. etapja tehát június 19-én érkezik, melyben a főszereplők mellett feltűnik még Noah Taylor (Peaky Blinders), Pip Torrens (Star Wars: Az ébredő erő), Julie Ann Emery (Better Call Saul), Malcolm Barrett (Dear White People), Justin Prentice (13 Reasons Why) és Ronald Guttman (Mozart in the Jungle) is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.