Hirdetés

Berendelték a Preacher 4. évadát

|

A nem mindennapi képregény adaptációja tovább gazdagítja majd a televíziós felhozatalt.

Hirdetés

Nem kell nélkülöznünk továbbra sem, ha valami egészen abszurd és egyedi szájízt maga után hagyó sorozatot kívánunk fogyasztani, hiszen a Preacher pontosan ezt adta meg a nézők számára. Az egyedi hangvételű sorozat adottságaival az új évad bejelentése alapján az AMC is tisztában van.

Hirdetés

A sorozat legnagyobb ereje, amelynek köszönhetően a negyedik évadra sem érezték volna a vezetőségben, hogy kifulladna, az mindenképp a gazdag alapanyagban keresendő. Garth Ennis kiváló képregénye az AMC által diktált tempó alapján akár még jó pár évadot is rejthet magában. Már csak abban kell reménykednünk, hogy Sam Catlin eddigi csapásvonala lesz olyan érdekes, hogy megérje követni Jesse, Tulip és Cassidy kalandjait továbbra is. Azért azt fontos megjegyezni, hogy a Preacher közel sem volna olyan érdekes, ha nem tobzódna a világa mindenféle beteges és fura arcoktól. A következő évadban nagy valószínűséggel erre sem lehet panasz majd.

A színészgárdában történő változásokról egyelőre semmit nem tudunk. Egyelőre az biztos, hogy a keménymag, vagyis Dominic Cooper, Ruth Negga és Joseph Gilgun biztosan visszatérnek majd a Seth Rogen és Evan Goldberg által képernyőre álmodott Preacher negyedik évadában.

Ti követtétek eddig a sorozatot? Nézni fogjátok az új évadot is?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.