Hirdetés

Premierdátumot kapott az I Am Groot minisorozat

|

Az első poszter leplezte le a Marvel különleges tartalmának premierjét.

Hirdetés

Még a 2020-as év végén megrendezésre került Disney Investor Day alkalmával leplezte le a stúdió, hogy saját minisorozatot kap Kicsi Groot a Disney+-ra, azóta viszont semmit nem hallottunk a projekt felől. Nemrégiben azonban a Disney közzétette az első posztert róla, amely felfedte, hogy a széria augusztusban, egy héttel a She-Hulk sorozat premierje előtt érkezik.

Hirdetés

A Ryan Little által készített I Am Groot egy animációs minisorozat lesz, amely Kicsi Groot kalandjait mutatja be rövidfilmek/epizódok formájában a galaxisban, amelynek során új és szokatlan figurákkal találkozik, de számítani lehet ismert karakterek feltűnésére is. Vin Diesel természetesen visszatér Groot hangjaként, James Gunn pedig ügyvezető producereként vesz részt a projektben. Az I Am Groot tehát 2022. augusztus 10-én érkezik a Disney+-ra.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.