Hirdetés

Végre megkapta első trailerét a She-Hulk sorozat

|

Augusztus 17-től követhetjük nyomon egy potenciálisan új Bosszúálló kalandjait.

Hirdetés

Eddig igen kevés konkrétumot kaphattunk a Marvel háza tájáról az idénre beígért She-Hulk sorozatot illetően, de végre megtört a csend, és triplán örülhetnek a rajongók. Egyrészt kiderült a széria teljes címe, ami a She-Hulk: Attorney at Law-ra (magyarra fordítva szimplán ügyvéd) fog hallgatni, másrészt pedig az is, hogy augusztus 17-én fog debütálni a Disney+-on. Természetesen a legnagyobbat azonban a most kidobott trailer fog szólni, mely nemcsak a karaktereket mutatja be, hanem a könnyed hangulatról is lerántja a leplet.

Hirdetés

A címszereplő She-Hulkot, azaz Jennifer Walterst Tatiana Maslany fogja alakítani, mellette pedig fel fog tűnni az eredeti Hulk/Bruce Banner, azaz Mark Ruffalo is. Jennifer élete egy vértranszfúziót követően áll a feje tetejére, melynek során megkapja kuzinja, Bruce vérét, és ezáltal a Hulk-képességeket is. A trailer egyik keserédes momentuma, amikor Bruce a haragra és a félelemre próbálja ösztönözni Jennifert, hogy előcsalogassák She-Hulkot, mire utóbbi mindennapos női érzelmekként definiálja ezeket.

Maslany és Ruffalo mellett Jameela Jamil, valamint Tim Roth is szerepelnek majd a szériában, gyaníthatóan mindketten antagonista szerepekben. Ami azonban rögtön világos a fenti videóból, hogy a She-Hulk igyekszik majd lavírozni a mindennapi jogi hercehurcák és a mérges perszónája között, ami talán könnyebb kapcsolódási pontot jelent a nézők számára, mint mondjuk amilyen a személyiségzavarral küszködő Oscar Isaac esete volt a Holdlovagban.

Ti mit szóltok az első ízelítőhöz a Marvel új sorozatából?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.