Hirdetés

Problémás a Halálos Fegyver sorozat forgatása az egyik színész miatt

|

Nem zökkenőmentes a Halálos Fegyver széria részeinek forgatása a főszereplők egyike miatt.

Hirdetés

A FOX egyik nagy dobása volt a még 2016-ban útjára induló Halálos Fegyver sorozat, ami jelenleg a második évadánál tart. Az első szezonról mi is leírtuk véleményünket, hiszen egy igen szórakoztató sorozatról van szó, nem is csoda, hogy az Empire után a FOX legnépszerűbb sorozata a Halálos Fegyver.

Hirdetés

A Martin Riggset alakító Clayne Crawford miatt azonban nem olyan gördülékeny a forgatás, ahogy annak lennie kéne. Több panasz volt is vele kapcsolatban, miszerint lelkileg terrorizál másokat, és ellenséges környezetet teremt a forgatás során. A probléma a hírek szerint már odáig eszkalálódott, hogy a stábtagok kényelmetlenül érzik maguk Crawford jelenlétében a forgatás idején.

A tegnapi napon Crawford Instagramon közzétett egy bocsánatkérést, amiben elismerte azt a két esetet, amikor vállalhatatlan viselkedést tanúsított a második szezon forgatása alatt. Elmondása szerint első alkalommal a nem eléggé biztonságos körülmények miatt lett dühkitörése, amit aztán megbeszélt a vezetéssel, és terápiára is járt az eset miatt. A második incidens pedig a Crawford által rendezett epizód forgatása alatt történt, mikor az egyik színész aggodalmaskodott a nem eléggé biztonságos körülmények miatt hasonlóan.

Clayne Crawford (@claynecrawford) által megosztott bejegyzés,

Crawford hozzáfűzte, hogy szereti a csapatát és a sorozatot, és nagyon sajnálja, hogy a viselkedése veszélyeztette a sorozat jövőjét, illetve rossz hírverést keltett a széria körül.

Még a színész bocsánatkérése előtt kaptak szárnyra a híresztelések, miszerint a stúdió a problémák miatt akár le is cserélheti Crawfordot egy másik színészre. Viszont egy harmadik évadban bekövetkező főszereplőcsere lehet, hogy elkedvtelenítené a rajongókat a sorozattól, ahogy az effajta újracastingolások kapcsán gyakran meg is történt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.