Hirdetés

Raising Dion - Michael B. Jordan a Netflixen újít a szuperhősmítoszon

|

Családi dráma, szuperhős köpenybe bújtatva.

Hirdetés

Az Amazonon Karl Urban a The Boys-szal idén már sikeresen a feje tetejére állította a manapság igen kiszámíthatóvá váló szuperhősmítoszt, azonban úgy néz ki, hogy hamarosan a Netflix és Michael B. Jordan is valami hasonlóra készül a Raising Dion című szuperhős drámában.

Hirdetés

A Dennis Liu azonos című képregényéből készült sorozat története szerint a gondtalan gyermekéveit töltő Dion a legkülönfélébb szupererők birtokában van, úgy mint a teleportálás vagy a telepátia, ami idővel nem csak a kormány, de egy titokzatos fenyegetés figyelmét is felkelti. Az apa (Michael B. Jordan) titokzatos halála után, édesanyja így minden tőle telhetőt elkövet azért, hogy megvédje gyermekét, viszont kérdéses, hogy vajon az anyai szeretet elég lesz-e ahhoz, hogy a fiú és annak  elkerülhetetlen sorsa közé álljon. Jordan a sorozatbéli szerepe mellett Dennis Liu-val karöltve a széria produceri feladatait is magára vállalta, amely első körben kilenc egy órás epizódból fog állni, melynek rendezői teendőiből maga Liu is kivette a részét.

Michael B. Jordan mellett a főbb szerepekben olyan színészek bukkannak majd fel, mint Alisha Wainwright, Ja'Siah Young, Jason Ritter, Jazmyn Simon, vagy Sammi Haney, ha pedig a sorozat valóban beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor nem lennénk meglepve, ha a Netflix még idén berendelné a folytatást. Ugyanis a Raising Dionnak minden esélye megvan rá, hogy az idei esztendő egyik újabb meglepetéseként ismét valami újat mutasson az átlag szuperhős-történeteket már a hátuk közepére sem kívánó nézőknek.

A Raising Dion október 4-től válik elérhetővé a Netflix kínálatában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.