Hirdetés

Rebootot kaphat a Lost sorozat?

|

Az ABC csatorna igazgatója nyilatkozott egy esetleges újrázásról, de ez több akadályba is ütközhet.

Hirdetés

A Lost - Eltűntek sorozatot szerintem senkinek nem kell bemutatni. A 2004-ben elstartolt széria nézők millióit ültette a képernyők elé hétről-hétre, és az évek során egy megkerülhetetlen gyöngyszemmé vált. Habár a nagyon izgalmas és profi módon tálalt történet azonnal megfogta az emberek figyelmét, és minden egyes epizód csak tovább fokozta a kíváncsiságát, a sorozat egy idő után nem tudott hova kifutni, és önismétlővé vált. Nem is kapott méltó lezárást, ami miatt a rajongók a mai napig döngetik az ABC kapuit. Ennek ellenére egy üde színfolt a TV-s történelemben, és pontosan emiatt is gondolkoznak többen úgy, hogy rebootolni kellene.

 

Hirdetés

Az ABC csatorna mostani elnöke, Karey Burke például kifejezetten hajlik arra, hogy újrakezdjék a teljes sorozatot egy fiatalabb színészgárdával. Elmondása szerint neki is nagyon a szívéhez nőtt az eredeti csapat (Dominic Monaghan, Matthew Fox vagy éppen Evangeline Lilly), de ideje lenne átadni a stafétabotot a fiatalabbaknak. Viszont rajta és egy maréknyi másik emberen kívül a többiek nem nagyon érzik, hogy itt lenne az ideje az elejéről kezdeni mindezt. Burke ezzel kapcsolatban a SlashFilmnek adott interjújában így nyilatkozott:

"Ez [a projekt] nekem már olyan, mint egy álom, ami mindig előjön, ha aludni megyek. Nagyon sokszor felteszik nekem a kérdést, hogy melyik sorozat rebootolásába kezdenék bele, és én elég gyakran a Lostot válaszolom. Vagy az Aliast. Lehet, hogy nem is lesz ebből semmi, de igazán szívmelengető már csak beszélni is erről egy jót…"

 

A hat évadot megélt sorozat három showrunnere, vagyis Carlton Cuse (Bates Motel - Psycho a kezdetektől), Damon Lindelof (A hátrahagyottak) és nem utolsó sorban maga J.J. Abrams (Star Trek-filmek, Az ébredő Erő) elmondása szerint semmi szándékuk nincs visszatérni ehhez a sorozathoz, nem érzik azt, hogy valami új miatt bele kellene kezdeni megint. Aztán persze ki tudja? Lehet, egyszer csak ténylegesen bejelentik, hogy készül a Lost reboot. Bármi megeshet…

Ti szívesen néznétek egy rebootot a szériából?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.