Hirdetés

Valószínűleg eddig kell várnunk a Rick és Morty 4. évadára

|

A sorozat egyik írója árulta el, hogy mikor is érkezhet a Rick és Morty következő szezonja.

Hirdetés

Ha máris kezditek érezni az új Rick és Morty részek hiányát, készítsétek fel magatokat, hogy ez még sajnos hosszú ideig így lesz. A széria írója és producere, Ryan Ridley ugyanis elárulta, hogy a csatorna és a készítők a megszokottnál jóval hosszabb ideig dolgoznak egy adott évadon, ami ezúttal sincs másként. Olyannyira, hogy az új etap munkálatai még csak el sem kezdődtek:

Hirdetés

Tényleg rendesen beosztják az idejüket. De azt soha nem fogom megérteni, hogy miért nem ül össze mindenki - Dan [Harmon], Justin [Roiland], és az Adult Swim - osztják meg egymással minden gondolataikat, mindenüket ami van, és készítik el gyorsan a sorozatot. Egyszerűen nem értem, nem látom értelmét. De biztos vagyok benne, hogy mindenkinek megvan rá az oka.

A Polygon oldal szerint az Adult Swim még nem rendelte be hivatalosan a 4. szezont, de nem kell megijedni, Ridley ugyanis elárulta: nincs kétsége afelől, hogy lesz 4. évad, csak tudja, hogy mennyi ideig tart általában egy Rick és Morty évad elkészítése:

Meg vagyok döbbenve, hogy mennyi ideig tart az egész. A 3. szezon epizódjainak megírásával 2016 novemberében végeztünk, és láthatjuk, mennyi ideig tartott utána még az animációk elkészítése, szóval nagyon meglepődnék, ha hamarabb jönne a 4. etap, mint 2019 második fele.

Szomorú hír, de azért mi bízunk benne, hogy ennél hamarabb is kézhez kaphatjuk az új évad részeit. Addig is, a Comedy Central műsorán megtekinthetőek a régi részek immáron magyar szinkronnal is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.