Hirdetés

Rick és Morty animesorozat készül

|

Zöld utat kapott az első Rick és Morty spin-off.

Hirdetés

A tavaly debütált 5. évad óta nem igazán hallottunk a Rick és Morty felől, így egyelőre nem tudjuk, hogy mikor folytatódhat Dan Harmon és Justin Roiland népszerű sorozata. Annyi azonban biztos, hogy még jó ideig élvezhetjük majd az őrült kalandokat a korábban bejelentett +70 rész értelmében, sőt. A legújabb hírek szerint hamarosan az első spin-off is megérkezik Rickék világába.

Hirdetés

A sorozatnak otthont adó Adult Swim csatorna ugyanis nemrég bejelentette, hogy zöld utat adtak a Rick and Morty: The Anime című projektnek, amely egy 10-részes spin-off széria lesz Takashi Sano rendezésében. Sano elmondása szerint a sorozat egy teljesen önálló és eredeti alkotás lesz, azonban a fő szériától is kölcsönöznek majd történetszálakat és eseményeket, de azokat egy kicsit eltérő formában tálalják majd.

Sano korábban két elismert anime rövidfilmet is rendezett már a Rick és Morty univerzumban: a Rick and Morty vs. Genocider és a Summer Meets God (Rick Meets Evil) című alkotások több mint 10 millió összmegtekintést generáltak az Adult Swim digitális platformjain, vagyis nyugodtan mondhatjuk, hogy a közönség vevő volt ezekre a különálló sztorikra is.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.