Hirdetés

BRÉKING: Magyarul is megérkezik a Rick és Morty!

|

A nagysikerű animációs sorozatot hamarosan magyar szinkronnal is élvezhetjük.

Hirdetés

Nemrég fejeződött be az idehaza is nagy rajongótáborral rendelkező Rick & Morty 3. évada, melyben újabb 10 részen át követhettük az őrült, alkoholista tudós Rick, és unokája, Morty végtelen számú univerzumon és alternatív dimenziókon átívelő kalandjait. Az új szezonra azonban a hírek szerint csak úgy mint a 2. és a 3. között, ezúttal is legalább másfél évet kell várnunk. Amíg azonban erre várunk, a Comedy Central bejelentette, hogy még idén műsorra tűzik a szinkronos verziót.

Hirdetés

A sorozat ötlete egyébként egy rövidfilmből származik. A The Real Animated Adventures of Doc and Mharti címmel megjelent alkotás a Vissza a jövőbe! filmet parodizáló kisfilm volt, amelynek láttán az Adult Swim csatorna (Kertvárosi gettó) ajánlatot tett a két férfinek, hogy társuljanak és készítsenek belőle egy sorozatot. A széria azóta hatalmas elismerésre tett szert a kritikusok körében eredetiségének, kreativitásának, megvalósításának és humorának köszönhetően.

A Rick és Morty az eredeti bemutatója után négy évvel, december 1-jén, 23:30-kor debütál a magyar Comedy Central műsorán. A szinkronhangok listájáról itt írtunk

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.