Hirdetés

Rick és Morty - megvannak a szinkronhangok

|

Az Adult Swim nagysikerű animációs sorozata, a Rick és Morty még idén látható lesz magyarul is a Comedy Centralon, most pedig már azt is tudjuk, hogy kik szinkronizálják a címszereplőket.

Hirdetés

Hamarosan az is belevetheti magát Rick és Morty őrült kalandjaiba, aki korábban esetleg a magyar nyelv hiánya miatt passzolta a kultikus sorozatot, ugyanis a Comedy Central december első napján tűzi műsorára a szinkronos változatot (egyébként korábban is bukkant már fel a két címszereplő magyarul, méghozzá a Simpson családban). 

Hirdetés

Mielőtt megkaptuk a hivatalos részleteket, több színész is felmerült a szerkesztőségben Rick szinkronhangjaként (például Epres Attila és Sörös Sándor, sőt Mucsi Zoltán is), hiszen - ebben valószínűleg minden rajongó egyetért - ő a keményebb dió, azonban Kemendi Balázs szinkronrendező választása nincs közöttük. Mégis megemeljük a kalapunkat.

Justin Roiland (Rick Sanchez) - Háda János

Háda János telitalálatnak tűnik a szerepre (legutóbb a Gotham kapcsán interjúztunk vele). A művész megszámlálhatatlanul sok sorozatban és filmben hallhatta már a magyar közönség, Jackie Chan hangjaként például huszonkétszer (például A karate kölyök, a Csúcsformában filmek, az Ikerhatás vagy épp a Londoni csapás esetében), de ő szinkronizálta nekünk rengeteg más karakter mellett Monk nyomozót és a Phineas és Ferb mese főgonoszát, Doofenshmirtzet is. Ő kellő őrületet tud belevinni a hangjába ahhoz, hogy méltón tolmácsolhassa nekünk a sajátos stílusú Ricket. 

Justin Roiland (Morty) - Baráth István

Morty esetében már könnyebb volt a helyzet, hiszen aki látta hőseink Simpson családos cameóját, azok egyetértenek benne, hogy Baráth István a tökéletes hang Morty számára. Baráth nélkülözhetetlen szinte minden meséből, nem véletlen, hogy a Kalandra fel! (Adventure Time) egyik főszereplőjét és SpongyaBobot is ő szólaltatja meg, de szintén emlékezetes még a Fullmetal Alchemistben nyújtott teljesítménye Alphonse Elricként (a személyes kedvencem mégis a Bob Burgerfalodás szereplése).  

További hangok: 

Chris Parnell (Jerry Smith) - Seder Gábor
Spencer Grammer (Summer Smith) - Pekár Adrienn
Sarah Chalke (Beth Smith) - Zakariás Éva
Kari Wahlgren (Jessica) - Hermann Lilla
Tom Kenny (Squanchy) - Berkes Bence
Maurice LaMarche (Abradolph Lincler) - Sörös Miklós
Brandon Johnson (Mr Goldenfold) - Bolla Róbert
Dan Harmon (Madárember) - Varga Gábor
Phil Hendrie (Punci igazgató) - Varga T. József
Cassie Steele (Tammy) - Gulás Fanni

Magyar szöveg: Torma Péter
Hangmérnök és vágó: Másik Zoltán
Gyártásvezető: Somogyi Tímea
Szinkronrendező: Kemendi Balázs
Produkciós vezető: Földi Tamás

Active Studio

A Rick és Morty december elsején, 23:30-kor debütál a magyar Comedy Central műsorán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.