Hirdetés

Hivatalosan is berendelték a Sex Education harmadik évadát

|

Jövőre is visszatérnek kedvenc tinédzsereink.

Hirdetés

Nem sokáig húzta a Netflix a rajongók idegeit a berendeléssel kapcsolatban, hiszen alig pár héttel a második évad premierje után a streaming-szolgáltató egy pofás kis videó keretein belül hivatalosan is bejelentette, hogy érkezik a Sex Education (idehaza Szexoktatás) következő etapja. 

Hirdetés

Valószínűleg azonban senkit nem ért meglepetésként ez a hír, hiszen a széria hatalmas népszerűségnek örvend nemcsak a kritikusok, de a nézők körében is, a Netflix egyik legnézettebb sorozatának számít. Ráadásul akik látták már a legújabb évadot, azok nagyon jól tudják, hogy még korántsem ért véget Otis, Maeve, Eric és a többiek története, sőt, most kezdődnek majd csak igazán bonyolódni a szálak.

Hogy pontosan mikor debütál a következő évad, még nem tudjuk, de az biztos, hogy a forgatás májustól szeptemberig tart majd, így ha követik az eddigi mintát, akkor valamikor 2021 elején (remélhetőleg már januárjában) nézhetjük is az új részeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.