Hirdetés

Sherlock - nézz be a színfalak mögé az új évad előtt!

|

Mycroft Holmes, akarom mondani Mark Gattis tolmácsolásában tekinthetünk be egy picit a Sherlock negyedik évadának kulisszái mögé.

Hirdetés

Örökkévalóság. Körülbelül ezzel a szóval lehetne kifejezni, hogy mióta várnak a rajongók a Sherlock új évadára. Most azonban, hogy már kapunk egy kis promó képet itt, meg egy kis előzetest ott, már el is hisszük, hogy megkésve bár, de törve nem csak megkapjuk már azt a negyedik évadot.

 

Hirdetés

Sőt, már nem is kell sokat várni - legalábbis azoknak nem, akik olyan szerencsések, hogy az Egyesült Királyságban élnek, hiszen a BBC már 2017. legelső napján adásba adja a legújabb Sherlock-részt. Amíg pedig eljön premier napja, a fenti rövidke egyperces videóban a Sherlock testvérét, Mycroft Holmes-t játsszó Mark Gattis enged be minket egy picikét a kulisszák mögé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.