Hirdetés

Berendelték a S.H.I.E.L.D. ügynökei folytatását

|

Rövidebb évaddal ugyan, de Coulson ügynök és csapata visszatérnek hatodszorra is.

Hirdetés

A rajongók jogosan aggódtak a S.H.I.E.L.D. ügynökei sorsáért, ugyanis a legutóbbi híresztelések szerint az ABC már azon gondolkodott, hogy a gyenge nézettségi mutatók miatt véget vet a sorozatnak, még a készítők is felkészültek arra, hogy az ötödik évad lesz az utolsó, azonban a Marvel Entertainmenttel együtt most mégis bejelentették a folytatást. 

Hirdetés

A FOX Gothamjéhez hasonlóan azonban a csatorna ennek a szériának is adott egy utolsó esélyt: a The Hollywood Reporter hozta le a hírt, hogy egy az eddigieknél rövidebb, mindössze 13 epizódos (a 22 helyett) szezonra bólintott rá az ABC, így egy csonkább, de legalább megvalósuló 6. évaddal méltón zárhatják le az alkotók a S.H.I.E.L.D. ügynökei sztoriját (hivatalosan persze nem kommunikálták le, hogy elkaszálták, de a rövidített szezon ennek a jele lehet.)

Külföldön május 18-án kerül adásba az ötödik felvonás záróepizódja "The End" címmel, amelyben nem csupán Coulson, hanem az egész Föld sorsa forog kockán. Ti követitek még a sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.