Hirdetés

Hét évadosra tervezik a The Witcher-sorozatot

|

Nem kell félni, hosszú ideig velünk marad Ríviai Geralt és bátor lova, Keszeg.

Hirdetés

A közel fenomenálisra sikeredett új előzetes után rögtön jött egy másik örömteli hír is a Netflixre érkező The Witcher-sorozat kapcsán, miszerint az alkotók hét évadra terveznek előre. A széria showrunnerje, Lauren Hissrich az SFX magazinnak adott interjújában kifejtette, hogy ha sikeres lesz a decemberben debütáló első évad, akkor további hat szezonig élvezhetjük még Ríviai Geralt történetét.

Hirdetés

Hissrich továbbá kitért arra is, hogy ezzel azt szeretnék elérni és egyben megmutatni, hogy nem pusztán az első felvonásra akarják ellőni az összes puskaporukat, ezzel egy pörgős, de csapongó történetet kreálva.

"Hét évadra terveztem meg előre a történetet, viszont most arra koncentrálunk, hogy hogyan tudnánk a legjobban megfogni a nézőközönség figyelmét erre az egy évadra. (…) A legrosszabb, ha azt csinálnánk, hogy minden energiánkat ebbe az évadba ölnénk, és nem gondolkoznánk előre, hova fejlődnek majd ezek a karakterek." ˗ nyilatkozta a showrunner.

Az Andrzej Sapkowski regényein és novelláin alapuló sorozat idén decemberben válik majd elérhetővé a Netflixen, napra pontosan 20-án. Mi már tűkön ülve, a székünk karfáját kapargatva várjuk, hogy belevethessük magunkat ebbe a gyönyörű világba, és a visszajelzések alapján ti is hasonlóan vélekedtek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.