Hirdetés

A Comedy Central újabb három évadot rendelt be a South Parkból

|

A drog rossz! Értem?

Hirdetés

Bár Matt Stone és Trey Parker a South Park 22. évadában minden tőlük telhetőt elkövetett, hogy a Comedy Central végül parkolópályára állítsa a közel két évtizede futó, többszörösen díjnyertes animációs sorozatukat, sajnos a páros eme próbálkozása egyelőre csúfos kudarcba fulladt. 

Hirdetés

A Comedy Central ugyanis a mai napon bejelentette, hogy újabb három évadot rendeltek be a South Parkból, ami így a maga 26 évadával és 327 epizódjával minden idők második leghosszabb ideje futó animációs szériájává léphet elő a Simpson család mellett. Stone és Parker a bejelentésben megjegyezték, hogy noha örülnek az újabb három etapra szóló szerződésnek, de továbbra is mindent megtesznek majd azért, hogy a csatorna előbb vagy utóbb, de biztosan elkaszálja a South Parkot.

Erre  egyébként a közeljövőben elég kevés esély mutatkozik, mivel a South Park az elmúlt hat esztendő során a 18-49 éves korosztályban a lehető legjobb értékeléseket kapta a kábelen fogható vígjátékok kategóriájában. Egy ilyen eredmény fényében pedig biztosak lehetünk benne, hogy a Comedy Central már csak üzleti okokból kifolyólag sem húzza ki a talajt egyhamar Parkerék hétről-hétre jelentkező polgárpukkasztása alól. 

A South Park következő, szám szerint 23. évada szeptember 25-én veszi kezdetét az Egyesült Államokban, a magyar premier pontos időpontjáról jelenleg még nincsenek információink. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.