Hirdetés

Stranger Things 2. évad - mire számíthatunk?

|

A sorozatot készítő Duffer testvérek hosszasan beszéltek arról, hogy mit is várhatunk a 2. szezontól.

Hirdetés

Tegnap hivatalosan is megerősítésre került, hogy 2017-ben folytatódik a nagysikerű Stranger Things, ma pedig az EW-nek hála még több információt tudtunk meg a 9 részes, 1984-ben játszódó 2. évadról a sorozat íróitól, Matt és Ross Duffertől.

Hirdetés

Sosem gondolkoztunk antológia sorozatban. A folytatásban lesz egy ugrás az időben, ahol a gyerekek már egy kicsivel idősebbek. Nem csak egy történet van a fejünkben, és még mindig vannak megoldatlan dolgok. Például nem tudni semmit Eleven-ről. Az ő szálát lógva hagytuk a levegőben.

- mondta Ross Duffer.

Eleven sorsa (de ne felejtsük el Barb-ot sem) tehát még mindig nem tisztázódott, de azt tudjuk, hogy 4 új főbb karakter érkezik majd.

Sok új és érdekes dinamika lesz, amiket nem láthattunk az 1. szezon során. Tudjuk, hogy a folytatások mindig tele vannak csomó felesleges sz*rral, de mi arra törekszünk, hogy valami mást, valami egyedit készítsünk. Itt van példának okáért  "A végzet temploma", "A bolygó neve: Halál" vagy a "Terminátor 2." Ezek mind folytatások, és mégis nagyon sikeresek lettek. És hogy miért?  Mert úgy sikerült egy, az első résztől merőben különböző folytatást elkészíteni, hogy mégis megmaradtak azok a dolgok, amiért megszerettük az adott franchise-t. Mi is ezen leszünk teljes erőnkből.

A Duffer tesók azt is elárulták, hogy a 2. szezon nem csak Indiana furcsa kisvárosában fog játszódni.

Egy kicsit elhagyjuk majd Hawkins-t. Azt elmondhatom, hogy a nyitó jelenet nem ott fog játszódni. Egy-két dolgot szeretnénk majd felfedni Tótágas-ról (Upside Down) is, ugyanis rengeteg minden még nem derült ki róla.

- jegyezte meg Matt Duffer.

Nyilvánvalóan van ez a kapu, mely egy másik dimenzióba vezet, ami még mindig nyitva áll. És egy csomó kérdés merülhet fel: a Szörnyeteg valóban halott? Csak egy volt abból a szörnyből? Mi más lehet még odaát? Nem szeretnénk elárulni sokat, de nagyon izgatottak vagyunk, ugyanis rengeteg rejtély vár még megoldásra.

(Az első évadról szóló kritikánkat itt olvashatjátok el.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.