Hirdetés

Hamarosan szinkronosan is bemutatkozik a Supergirl 2. évada

|

Pár nap múlva a VIASAT3-on debütál a Supergirl második szezonja magyarul, amelyben nem más lesz a hősnőnk segítője, mint az Acélember Tyler Hoechlin megformálásában.

Hirdetés

Közel áll a szívünkhöz a VIASAT3-on futó Supergirl, hiszen korábban interjút készítettünk a sorozat fordítójával, Imri Lászlóval és a főszereplőt szinkronizáló színésznővel, Gáspár Katával is, ráadásul volt lehetőségünk személyesen meghallgatni, hogyan készül a magyar változat az SDI Media Hungary jóvoltából. Supergirl kalandjai azonban nem érnek véget az első évaddal hazánkban, érkezik a 2. felvonás is. 

Hirdetés

Míg odakint már a harmadik évadát fogyasztja a sorozat, addig idehaza június 6-án tér vissza Kara Zor-El (Melissa Benoist), hogy ismét felvegye a gonosz ellen National Cityben. A második szezonban kap egy igencsak erős segítőtársat is unokatestvére, Kal-El/Clark Kent, vagyis Superman (Tyler Hoechlin) személyében, akit a MűsorVízió információi szerint a tehetséges Szatory Dávid szólaltat meg a magyar változatban (a Legendás állatok és megfigyelésükben például ő szinkronizálta Eddie Redmayne-t).

A Supergirl legújabb részeit június 6-tól, kedd esténként, 21.00 órától vetíti a VIASAT3, méghozzá dupla epizódokkal! 

Fotókredit: Copyright 2016 Warner Bros. Entertainment Inc.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.