Hirdetés

Supergirl - ők lesznek a magyar hangok

|

A Supergirl lesz a harmadik DC-s képregény-adaptáció, amely beteszi hazánk légkörébe a lábát. A VIASAT3-on dupla részekkel debütáló, és végig kettesével képernyőre kerülő széria magyar változatát a szinkronguru, Aprics László rendezi.

Hirdetés

A Supergirl hazai bemutatója augusztus 16-án lesz a VIASAT3 képernyőjén, mi pedig ennek, valamint a sorozat magyar szinkronjának apropóján jó pár különlegességgel és interjúval készülünk majd aznapra. Azonban, hogy kik is fognak nyilatkozni, az legyen egyelőre még titok.

Hirdetés

Ami viszont nem titok többé, az az, hogy kiknek a hangján fog szólni a Supergirl szereplőgárdája. A főszereplőnőt alakító Melissa Benoist magyar hangja Gáspár Kata lesz, aki a látottak és hallottak alapján több, mint tökéletes választásnak ígérkezik. A szériát már ismerők kedvenc karakterét, a Calista Flockhart alakította Cat-et Kisfalvi Krisztina szinkronizálja majd, és ez a páros is nagyon jól működött a felvételek alatt.

Melissa Benoist (Kara) - Gáspár Kata
Mehcad Brooks (James) - Nagy Dániel Viktor
Chyler Leigh (Alex) - Varga Gabriella
Jeremy Jordan (Winn) - Molnár Áron
David Harewood (Hank) - Háda János
Calista Flockhart (Cat) - Kisfalvi Krisztina

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.