Hirdetés

Odaát - visszatér egy régi szereplő a 300. epizódra

|

Nagyon fognak örülni a Winchester-tesók.

Hirdetés

Hamarosan újabb mérföldkőhöz ér az Odaát, avagy eredeti nevén a Supernatural, ugyanis 2019. február 7-én a The CW csatorna műsorára tűzi a 300. epizódot. 

Hirdetés

Az ünnepi részre pedig nagy durranást terveznek a készítők, ugyanis a különleges epizód kedvéért visszahozzák Sam (Jared Padalecki) és Dean (Jensen Ackles) édesapját, John Winchestert, akit természetesen ezúttal is Jeffrey Dean Morgan fog életre kelteni. A karaktert utoljára a 2. évad fináléjában láthatták a nézők és bár a színész régóta mondogatja, hogy szeretne visszatérni a sorozatba, azonban a zsúfolt határidőnaplója ezt nem tette lehetővé.

Az Odaát executive producere, Andrew Dabb szerint a rajongók imádni fogják azt, amit kitaláltak Morgan karakteréhez és számíthatnak más meglepetésvendégekre is. Ti követitek még a sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.