Hirdetés

Swamp Thing - ekkor jön a DC új sorozata

|

Egy olyan élőszereplős szériával bővül hamarosan a DC saját streaming szolgáltatása, amely kicsit sem fog finomkodni.

Hirdetés

Az idei WonderConnak köszönhetően megtudtuk, hogy mikor érkezik meg a DC Universe tartalmai közé a James Wan (Aquaman) executive produceri felügyelete alatt készülő élőszereplős adaptáció, a Swamp Thing sorozat. 

Hirdetés

A bejelentés szerint a Swamp Thing május 31-én debütál a DC streaming szolgáltatásán. A forgatókönyvet Mark Verheiden (Marvel's Daredevil, Battlestar Galatica) és Gary Dauberman (Az, Annabelle) írták Len Wein és Berine Wrightson képregénye alapján, a pilotot pedig Len Wiseman (Underworld, Az Álmosvölgy legendája) rendezte, aki egyúttal a széria executive producere is James Wan mellett.  Az antihős eredettörténetében egy járványkutató, Abby Arcane (Crystel Reed) visszatér gyermekkori otthonába, a louisianai Houmába, hogy egy halálos mocsárban terjedő vírussal kapcsolatban nyomozzon, majd a kutatás alatt erős kötelékeket épít ki Alec Holland (Andy Bean) tudóssal, akit tragikus körülmények között veszít el. Azonban rádöbben, hogy a mocsár szörnyű titkokat rejt magában és talán Alec mégsem halt meg (a Mocsárlényt Derek Mears kelti életre).  

A sorozatban helyet kapott még Jennifer Beals (Flashdance), Virginia Madsen (Designated Survivor), Will Patton (Armageddon) és Kevin Durand (X-Men kezdetek: Farkas) is. Május 31-én kiderül, hogy mennyire swamp ez a thing.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.