Hirdetés

Élőszereplős Szellemlovas és Helstrom sorozatokkal erősít a Hulu

|

Pokoli Marvel hősök, akik szerencsére a jó oldalon állnak.

Hirdetés

Már a Disney-Fox üzlet megkötése előtt sejteni lehetett, hogy a Fox tulajdonában lévő Hulu a két anyacég egyesülése után még szorosabbra fűzi a kapcsolatát a Marvel televíziós részlegével. Erre nem is kellett sokat várni, ugyanis a Hulu frissen megejtett bejelentése szerint a streaming szolgáltató nem is egy, de rögtön két vadonatúj Marvel sorozattal készül a 2020-as esztendőre. 

Hirdetés

Az első ezek közül a korábban A S.H.I.E.L.D. ügynökeiben látható közönségkedvenc, a Gabriel Luna által alakított Robbie Reyes-féle Szellemlovasra koncentrál majd, ami az igen sokatmondó Marvel's: Ghost Rider címet kapta. Akik követték a S.H.I.E.L.D. ügynökeit, azok tudják, hogy Reyes már nem az első inkarnációja a pokoli erővel megátkozott Szellemlovasnak, aki egy másik meg nem nevezett motoros Szellemlovasnak köszönheti az inkább átoknak, mintsem áldásnak nevezhető képességeit. A széria showrunneri feladatait Ingrid Escajeda (A törvény embere) vállalta magára, aki a produceri teendőkből is kiveszi majd a részét Paul Zbyszewski (Lost, A S.H.I.E.LD. ügynökei) és Jeph Loeb, a Marvel Television elnökének társaságában.

A Szellemlovashoz hasonlóan a Hulu másik sorozata is a Marvel képregények pokoli sarkából érkezik, méghozzá a többség által kevésbé ismert Marvel's: Helstrom sorozat személyében. A széria főszereplői Daimon és Ana Helstrom, egy titokzatos és nem kevésbé hatalmas sorozatgyilkos gyermekei, akik arra teszik fel az életüket, hogy különleges képességeiket bevetve leszámoljanak az emberiségre leselkedő, a rosszak közt is a legrosszabb fenyegetésekkel. A széria producerei ezúttal is Paul Zbyszewski és Jeph Loeb lesznek, azonban a színészekről, illetve a showrunner személyéről egyelőre nem esett szó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.