Hirdetés

Négy új animációs sorozatot jelentett be a Marvel

|

A felnőtteknek szóló szériák a Hulura érkeznek majd.

Hirdetés

A Marvel bejelentette, hogy tovább bővítik partnerségüket a Hulu streamingszolgáltatóval, melynek keretén belül további öt, főként a felnőtteket megcélző animációs sorozatot fognak elkészíteni. Ezek név szerint a M.O.D.O.K., Hit-Monkey, a Tigra & Dazzler Show, a Howard, a kacsa; az ötödik, önálló speciális széria pedig a The Offenders lesz, melyben hasonlóan a Netflixes The Defendershez, együtt próbálják a megismert karakterek megmenteni a világot. És hogy kik ezek a karakterek?

Hirdetés

M.O.D.O.K.-ot Patton Oswalt (Happy!) és Jordan Blum (Balfékek) fogják írni, melynek középpontjában a címszereplő főgonosz áll, akinek hatalmas feje és apró teste van, és nehezen tudja összeegyeztetni a gonosz szervezetét a családjával. A Hit-Monkey főszereplője egy japán makákó, akit egy amerikai bérgyilkos szelleme képez ki arra, hogy rendet tegyen a tokiói alvilágban. A Tigra & Dazzler Show két szuperképességekkel rendelkező barátnőről szól majd, akik szeretnének figyelmet és elismerést kapni a többi szuperhőstől Los Angelesben. A Howard, a kacsa pedig A galaxis őrzői első részének stáblistás jelenetében feltűnt antropomorf kacsát fogja figyelemmel követni, aki a legjobb barátja, Beverly segítségével igyekszik hazajutni a saját bolygójára. Ezt a sorozatot Kevin Smith (Jay és Néma Bob) és Dave Willis írják majd.

Premierdátumot viszont még egyik sem kapott, így tippünk sincs, hogy mikor, és milyen sorrendben érkeznek majd a szériák.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.