Hirdetés

Színészveterán csatlakozott a Dexter új évadához

|

Méghozzá az antagonista szerepében láthatjuk majd a színészt.

Hirdetés

Derült égből villámcsapásként jelentette be a hírt a Showtime csatorna októberben, hogy egy évad erejéig felélesztik kultikus sorozatukat, a Dextert, amelyben természetesen visszatér Michael C. Hall, mint a nappal törvényszéki szakértőként, éjjel pedig sorozatgyilkosként tevékenykedő Dexter Morgan. A széria ezzel lehetőséget kapott arra, hogy kiköszörülje a csorbát, hiszen a jelenleg ismert lezárás hatalmas csalódásként vonult be a történelembe. 

Hirdetés

Az alkotók azonban komolyan gondolják, hogy ezúttal egy minőségi utolsó évadot hoznak tető alá, hiszen sikerült megnyerni a színészveterán Clancy Brown-t (A remény rabjai, Csillagközi invázió, Detroit: Become Human), aki az új részek gonosztevője lesz. Legalábbis ha maradunk annál, hogy a főszereplő sorozatgyilkos a jófiú. A színész egy Kurt Caldwell nevezetű személyt alakít majd, aki az Iron Lake nevű kisváros nem hivatalos vezetője. A karakter pontos leírása alapján:

Kurt megvalósította az amerikai álmot: édesapjához hasonlóan kamionsofőrként kezdte, mára már azonban több teherautó és a helyi nagykereskedés tulajdonosa. Befolyásos, nagylelkű, mindenki szereti -  ő a nép igazi embere. Ha ő áll mögötted, akkor vedd úgy, hogy meg vagy áldva! Ám vigyázz, mert ha keresztbe teszel neki vagy bárkinek, akinek a pártját fogja, Isten irgalmazzon neked!

A csatorna egy tízrészes, limitált széria formájában éleszti újra a sorozatot, amely 7 évvel a sorozatzáró epizód után játszódik majd, a készítője pedig Clyde Phillips, az eredeti széria vezető producere lesz. A premier valamikor 2021 őszén esedékes. Ti örültök, hogy visszatér a sorozat?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.