Hirdetés

Megmenekülhet a The Expanse

|

A Syfy ugyan elkaszálta a népszerű sci-fi sorozatot, de egy másik csatornán folytatódhat.

Hirdetés

Egyszerre írtunk róla nemrég, hogy míg a FOX többek között a Brooklyn Nine-Nine-nak mondott búcsút, addig a Syfy az egyik legkedveltebb sorozatát, a The Expanse-t lőtte le. A sors pikantériája, hogy azóta a Brooklyn új otthonra talált az NBC-nél és azt csiripelik az iparági bennfentes madárkák, hogy a The Expanse is megússza. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter szerint ugyanis az Amazon tárgyal arról, hogy a streaming szolgáltatásának megszerzi a James S.A. Corey regényfolyamából merítő sci-fi sorozatot és folytatja a negyedik évaddal. Az Amazon vezetője, Jeff Bezos állítólag hatalmas rajongója az alapanyagnak és nem örült, amikor a Syfy kiadta az útját a szériának. 

A vállalat egyelőre nem kommentálta a dolgot, de a sorozat producere, Daniel Abraham azt írta Twitteren, hogy valóban folytatnak tárgyalásokat, de azok még nem zárultak le, így még ne vegyünk készpénznek semmit. A jogokat birtokló és az adaptációt finanszírozó Alcon Television Group mindent megtesz, hogy új otthont találjon a The Expanse-nek, a rajongók pedig ebben abszolút partnerek: már indult egy online petíció is, amely arra kéri az Amazont, hogy mentse meg a sorozatot, ez pedig már több mint 130 ezer aláírásnál tart. Az ügyet támogatják olyan hírességek is, mint George R.R. Martin és Patton Oswald. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.