Hirdetés

The Flash 3. évad - a Harry Potter egyik sztárja is csatlakozott

|

Epekedve várják a rajongók, hogy végre bekövetkezzen az a The Flash 3. évadában, amire mindeddig vártak, amihez a Harry Potter egyik jól ismert szereplőjének is köze lesz.

Hirdetés

Vegyes érzelmekkel telve, de magunk mögött hagytuk a The Flash 2. évadát, majd nem sokkal a finálé után el is kezdtek szállingózni az információk és a pletykák a harmadik szezonról. Tom Cavanagh visszatér, a Cisco Ramont alakító színész szerint egy teljesen más évadra számíthatunk, Zoommal kapcsolatban két teória is befutott, míg június végén a főszereplőt játszó Grant Gustin feltette az i-re a pontot egy beszédes tweettel: Flashpoint. 

Hirdetés

Már mind izgatottan várjuk, hogy láthassuk, hová fut ki a már jól ismert sztori a tévéképernyőn, amihez várhatóan egy új szereplőnek is lesz egy-két szava. A TVLine információi szerint ugyanis a The Flash 3. évadához csatlakozott a Harry Potter-filmek Draco Malfoya, Tom Felton is. Felton egy Julian Dorne névre hallgató helyszínelőt játszik, aki Barry munkatársa lesz a Central City Rendőrkapitányságon és nem igazán bízik kedvenc szélvészünkben. 

A The Flash 3. szezonja október 4-én rajtol el a The CW-n és Felton karaktere várhatóan már az első epizódokban fel fog bukkanni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.