Hirdetés

The Flash - Zoom így fog visszatérni a 3. évadban?!

|

A The Flash 2. évadának fináléja számos kérdést vetett fel a sorozat jövőjét illetően és vélhetően felvezette annak főgonoszát is, legalábbis eddig úgy hittük. Azonban most lehet, hogy fény derült egy nagyobb csavarra is.

Hirdetés

FIGYELEM! SPOILEREK!

Nemrég lényegében megerősítésre került, hogy Tom Cavanagh a The Flash harmadik szezonjában is visszatérő szereplő lesz, csak éppen még azt nem tudjuk biztosan, hogy melyik karakter bőrében láthatjuk majd. Újfent Reverse Flash lesz? Vagy a Föld-2-es Harrison Wells? Esetleg a Föld-1-es eredeti Wells? Akármelyik is, az szinte biztosra vehető, hogy Black Flash a sztori részét képezi majd, elvégre az évadzáró nagy meglepetése volt, hogy a Jay Garrick-féle Zoom vált azzá az időlidérceknek köszönhetően. 

Hirdetés

Ez viszont korántsem jelenti azt, hogy Zoomtól búcsúznunk kell, elvégre a képregényekben is több alteregója volt ennek a névnek. A rajongók legnagyobb meglepetésére ugyanis Tom Cavanagh megosztott egy fotót az Instagramján, amin Zoom fekete jelmezében látható, hashtagnek a The Flash-t és a Zoomot adta meg, majd hozzátette, hogy munkát keres: 

Looking for work. #Zoom #theFlash

Tom Cavanagh (@cavanaghtom) által közzétett fénykép,

Lehetséges lenne, hogy Barry Allen időutazásának és az idővonal megváltoztatásának az lesz a következménye, hogy ezúttal nem Jay Garrick, hanem Harrison Wells válik Zoommá? Esetleg egy teljesen más karaktert alakít majd Cavanagh, aki Zoom lesz? Vagy a színész csak összeakar minket zavarni? Bárhogy is legyen, mi izgatottan várjuk a fejleményeket, mert Tom Zoomja olyan intelligensen brutális lenne, hogy azt gyönyörű lenne nézni. Ti mit gondoltok minderről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.