Hirdetés

A The Haunting of Hill House írója szerint nem állunk készen a következő évadra

|

Ha már az első évadtól is a sikitófrász kerülgetett benneteket, akkor van egy rossz hírünk a számotokra.

Hirdetés

A Mike Flanagan által jegyzett The Haunting of Hill House az utóbbi esztendők egyik legjobban sikerült horror szériájaként tört be a köztudatba, így nem is lehetett kérdés, hogy a Netflix berendeli a második évadot, ahol Flanagan elmondása szerint egy egészen új szintre emelik majd az amúgy sem alacsonyan tartott parafaktort.

Hirdetés

A jelenleg az októberben érkező Álomdoktor utómunkálatain ügyködő Flanagen a BMD-nek adott nemrég egy igen terjedelmes interjút.  Ebben többek között arról mesélt, hogy miképpen sikerült még ijesztőbbé tenniük A csavar fordul egyet című regényt alapul vevő második szezont úgy, hogy közben a művet író Henry James többi novellájából is merítettek maguknak némi plusz ihletet.

Kiindulópontnak szinte az összes Henry James által jegyzett szellem históriát átlapoztuk, szóval mondhatjuk úgy is, hogy teljesen új alapokra helyeztük a második szezont. Ez a döntés igazán remek módja volt annak, hogy úgy bővítsük ki az első évadban sokak által megkedvelt dolgokat, hogy eközben egyik korábbi döntésünk sem korlátozott be minket az új történet alapjainak megírása közben. Akik ismerik Henry James munkásságát, ők igazán el lesznek ragadtatva attól amit összehoztunk, viszont akik nem igazán mozognak otthonosan a szerző művei közöttt, azoknak annyit mondhatok, hogy minden képzeletet felülmúlóan ijesztő lesz. Jóval ijesztőbb, mint amilyen az első etap volt.

Az egyelőre pontos dátum nélküli The Haunting of Bly Manor címen érkező második évad bár egy vadonatúj történetet tár majd a szemünk elé, ez nem jelenti azt, hogy ismerős arcok nélkül leszünk kénytelenek rémüldözni. Ugyanis a Hill house két főszereplője Oliver Jackson-Cohen valamint Victoria Pedretti már biztosan visszatérnek a folytatásra, így elképzelhető, hogy rajtuk kívül a többi szereplő is tesz még egy látogatást a szellemek járta kastélyban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.