Hirdetés

The Haunting of Hill House - új sztorival tér vissza az egyik legjobb horrorsorozat

|

A rettegés még közel sem ért véget.

Hirdetés

Mike Flanagan és Trevor Macy antológia stílusú horrorszériája tavaly nemcsak minket vett le a lábunkról, ugyanis a sorozatnak otthont adó Netflix nemrégiben berendelte a sorozat második évadát, amely csak egy kis szelete annak a több évre szóló keretszerződésnek, amely a streaming óriás és az alkotó páros között köttetett meg. 

Hirdetés

A friss megállapodás értelmében Flanagan és Macy több vadonatúj exkluzív sorozata is a Netflix berkeiben láthat majd napvilágot, azonban ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy ismét olyan szintén a streaming platformon napvilágot látott filmekkel lepjenek meg minket, mint a Gerald's Game, a Hush vagy az Oculus. Ami a The Haunting of Hill House következő szezonját illeti, a készítők egy vadonatúj történetet ígérnek, természetesen vadonatúj karakterekkel, amelynek alapját  Henry James 1898-as A csavar fordul egyet című könyve szolgáltatja. A The Haunting of Bly Manor címet kapó évad valószínűleg felvonultatja majd James regényének legrémisztőbb és egyben legikonikusabb pillanatait 2020-ban, amikor a megjelenése várható. 

Az alapanyag, A csavar fordul egyet sztorijának középpontjában egyébként egy naiv nevelőnő áll, aki két árva gyermekre vigyáz egy hatalmas kastélyban, amelyet annak korábbi lakóinak szellemei kísértenek. De vajon a jelenések tényleg megtörténnek, vagy csak a nevelőnő elméje kezd megbomlani? Flanaganék valószínűleg a modern környezetbe helyezve mesélnek majd erről. 

Nektek hogy tetszett a The Haunting of Hill House? Várjátok a The Haunting of Bly Manort?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.