Hirdetés

Megvan, hogy mikor érkezik a The Mandalorian következő évada

|

Nem kell sokat várnunk a folytatásra.

Hirdetés

Azt már egy ideje tudjuk, hogy folytatódni fog a Pedro Pascal fémjelezte The Mandalorian, hiszen már a sorozat debütálása előtt elkezdtek rajta dolgozni az írószobában. Arról azonban fogalmunk sem volt, hogy pontosan mikor is érkezhet az új etap, egészen mostanáig. Ugyanis a héten érkezett évadzáró apropóján a széria alkotója, Jon Favreau elárulta, hogy 2020 őszén már nézhetjük is az új részeket.

Hirdetés

A hírt Favreau a Twitteren jelentette be, és bár a folytatással kapcsolatban ezen kívül semmit mást nem árult el, a premier leleplezése mellé a Star Wars egyik jól ismert fajának képét is mellékelte. A disznókra hasonlító gamorreaiakat annak idején A Jedi visszatérben láthattuk, akik a híres hutt, Jabba palotájának őrei voltak. Lehet, hogy az új évadban ellátogatunk majd Tatooine-ra? Vagy esetleg az egyik új karakter lesz ilyen fajú? Reméljük hamarosan kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.