Hirdetés

Új előzetes érkezett a The Walking Dead 7. évadának második feléhez

|

Pár nap múlva az amerikai premierrel egy időben hazánkban is visszatér a The Walking Dead 7. szezonjának folytatása, melyhez most egy magyar nyelvű előzetes érkezett a FOX jóvoltából.

Hirdetés

Drámai, és egyben sokkoló képsorokkal indult októberben a The Walking Dead 7. szezonja. Ricket és csapatát Negan brutális kegyetlensége rádöbbentette, hogy az erőviszonyok végérvényesen megváltoztak. Negan pedig hamarosan teljesen megtörte a főszereplőket, rájuk kényszerítette az akaratát és az uralma alá hajtotta őket.

Hirdetés

Az évad második felében azonban háború van kilátásban. Bár eleinte úgy tűnt, Rick elfogadta az alárendelt szerepet, később rájött, a túlélők világa sokkal nagyobb, mint ahogy eddig gondolta. A szomszédos városok lakóival szövetkezve, Ezékiellel és Gregory-val összefogva, talán megdönthetik Negan hatalmát. Ricknek és csapatának azonban messzire kell mennie, hogy fegyvereket, élelmet és új harcosokat találjanak. Vajon képesek lesznek felkészülni és megnyerni a Negannel és hadseregével vívott háborút?

Akik lemaradtak volna az évad első feléről, most a hétvégén felzárkózhatnak, hiszen február 11-én és 12-én késő este négyrészes maratonokkal kerülnek adásba az első félévad epizódjai a FOX-on, míg a 7. évad legújabb epizódja a világpremierrel egy időben, február 13-tól hétfőnként 22 órakor folytatódik a csatornán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.