Hirdetés

The Walking Dead 7. évad - mindenhol tarolt a premier

|

Megérkeztek a nézettségi adatok a premierről, amelyek alapján elmondhatjuk: idehaza, és külföldön is hatalmas sikert aratott a nyitány.

Hirdetés

A hét elején indult el a The Walking Dead 7. szezonja, mely a magyar FOX csatornán is elindult rögtön az amerikai premier másnapján. 

Hirdetés

A csatorna által kiadott közlemény szerint pedig az epizód a magyarországi FOX csatorna eddigi legnézettebb adása lett:

Hétfőn este a magyar FOX csatornán is elindult a The Walking Dead sorozat 7. évada. A műsorhoz fűződő véradó kampány, és az epizód nézettsége is kiemelkedő eredményeket hozott.

Sikeres volt a FOX marketing kampánya a The Walking Dead kultsorozat folytatása kapcsán. Ahogy a nézők már megszokhatták, a világ egyik legnépszerűbb horrorsorozatának új epizódjai az amerikai vetítést követően 24 órán belül a magyar FOX csatornán is bemutatásra kerülnek.

A hetedik évad premierepizódját október 24-én, hétfőn este, megszakítások és reklámszünetek nélkül tűzte műsorára a csatorna. Az epizód kiemelkedő nézettséget hozott: a hétfő esti premier nézettsége 1767%-kal haladta meg a csatorna főműsoridejének elmúlt 6 heti átlagát (AMR).

Ezzel az eredménnyel a magyarországi FOX csatorna eddigi legnézettebb adása lett ez a premier. A műsor idősávjában a FOX számos jelentős filmcsatornát előzött meg (például a Super TV2 a Cool vagy a Viasat3), az 5. helyet szerezve meg a teljes magyar tévés nézettségi mezőnyben. Illetve a premier nézettségével a FOX sikeresen megnyerte a teljes napot olyan versenytársaival szemben, mint az AXN, az AMC, a Paramount vagy a Viasat6.

Az évadpremier nemcsak nálunk, hanem Európában is kiemelkedő sikereket ért el: a nyitó epizód 36%-kal több nézőt vonzott a képernyők elé, mint az egy évvel ezelőtti premier, és összesen ötmillió embert ért el (Live+aslive).

Lucille hatalmas csapást mért az amerikai nézettségre is: majdnem 3 millió nézővel többet érdekelt a The Walking Dead idei évadnyitója az előzőnél, ám a sorozatcsúcs ezúttal elmaradt, nem sikerült megdöntenie az 5. évad 1. epizódjának rekordját (bár nem sokkal maradt el tőle).

The Walking Dead - 5x1 - 17,33 millió - eddigi rekord

The Walking Dead - 6x1 - 14,63 millió

The Walking Dead - 7x1 - 17,029 millió

A The Walking Dead új részei hétfőnként 22 órakor láthatóak a FOX műsorán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.