Hirdetés

A The Walking Deadet torrentezték le a legtöbben 2018-ban

|

Meglepő módon a legtöbbet letöltött szériák dobogójára egyelten streaming sorozat sem fért fel, csak olyanok, amiket hazai csatornák is adnak.

Hirdetés

Megtört a Trónok harca egyeduralma. Mivel 2018-ban nem érkezett belőle új évad, ezért a torrentoldalak statisztikáiban is hátrébb került, viszont a The Walking Deadben sok minden történt (például távozott Andrew Lincoln, bár nem szakított a franchise-zal), ami hype-ot generált, így a torrentezők az HBO fantasy-szériája helyett az AMC zombijai felé fordították a figyelmüket. 

Hirdetés

A TorrentFreak a BitTorrent adatai alapján állította össze az alábbi tízes toplistát, amelyen valójában a legnépszerűbb sorozatok kaptak helyet,, valamint sikerült felverekednie magát az első ötbe az egyik új DC-szériának, a Titansnek is. Ezeket a sorozatokat töltötték le a legtöbben tavaly: 

10. Briliáns elmék (Suits)
9. A holnap legendái (DC's Legends of Tomorrow)
8. Westworld
7. Odaát (Supernatural)
6. A Zöld Íjász (Arrow)
5. Titans
4. Vikingek (Vikings)
3. Agymenők (The Big Bang Theory)
2. Flash - A Villám (The Flash)
1. The Walking Dead

Mi a véleményetek a rangsorról?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.