Hirdetés

Noah Wyle sorozatot készít egy magyar filmből

|

Széria készül Till Attila rendezése, a Tiszta szívvel alapján.

Hirdetés

Noha Till Attila második nagyjátékfilmje, a Tiszta szívvel végül nem indult az Oscarért, azonban egyike az utóbbi évek legjobb magyar filmjeinek. Csupa szív, helyenként igazán megható alkotás, ami úgy mutatja meg egy mozgássérült fiú hétköznapjait, hogy közben mellőzi az erőszakolt szánalomkeltést és sajnálkozást és a humorról sem feledkezik meg, de mindez nem érne talán feleennyit se Thuróczy Szabolcs és Fenyvesi Zoltán hathatós jelenléte nélkül. 

Hirdetés

A Tiszta szívvel nem csupán a hazai kritikusok és nézők, hanem Noah Wyle (Vészhelyzet, A titkok könyvtára, Éghasadás) tetszését is elnyerte, aki a Deadline jelentése szerint most alapított egy produkciós céget Slyppery Moon Productions néven régi cimborájával, Zach Lunával közösen, a legelső projektjük pedig a magyar alkotás adaptálása lesz. A külföldön Kills on Wheels címen futó film egy limitált sorozat formájában fog megvalósulni a Warner Bros. TV-vel együttműködve és Wyle fogja írni, valamint rendezni is. Érdekes egyébként, hogy magáról a filmről mostohaapjától, Jim Katz-tól hallott, aki tagja az Amerikai Filmakadémia azon bizottságának, amelyhez az idegennyelvű filmek kategóriája tartozik. Wyle egyébként régóta szívén viseli a fogyatékkal élők sorsát, 2012-ben még le is tartóztatták amiatt, mert egy tüntetésen kiállt a jogaikért. 

Ha szeretnétek megnézni a Tiszta szívvel-t, jelenleg az HBO GO kínálatában megtalálhatjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.