Hirdetés

Ilyen lett volna a Tremors sorozat, amit nem rendeltek be

|

Bár a Kevin Bacon karakterére fókuszáló Tremors széria pilotja leforgott, a Syfy mégis dobta azt. A világhálóra azonban felkerült az első rész kedvcsinálója, hátha valaki lecsap rá.

Hirdetés

Miközben a DVD-re és tévéképernyőkre szánt filmes Tremors franchise már a sokadik részét fogyasztja A Cold Day in Hell című rész képében, addig a sorozatváltozat csak most indult volna útjára a Syfy csatornán. Sajnos nem fog.  

Hirdetés

A Syfy ugyanis a pilot alapján nem rendelte be a teljes évadot, így az első részt rendező Vincenzo Natali (Hibrid, Kocka, Hannibal), a forgatókönyvét író Andrew Miller (Belém bújt a kisördög, Pasik és csajok), valamint a visszatérő Kevin Bacon és Fred Ward hoppon maradtak. Vagy talán mégis van remény? A világhálóra felkerült a Tremors sorozat előzetese, amelytől nyilvánvalóan azt várják a készítők, hogy - hasonlóan a Deadpool esetéhez - felkorbácsolja a rajongókat és elérik vele, hogy a széria mégiscsak megvalósulhasson. A trailer alapján mellesleg mi néznénk, feleleveníti a klasszikus első film hangulatát.

Nektek hogy tetszik a kedvcsináló? Adnátok egy esélyt a sorozatnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.