Hirdetés

Trónok harca 8. évad - kiderült, hogy mikortól nézhetjük szinkronnal

|

A szokásosnál többet kell várniuk azoknak, akik magyar hanggal szeretnék élvezni a befejező szezont.

Hirdetés

Nemrég egy gyorstalpalóval segítettünk azoknak, akiknek nincs ideje vagy kedve újranézni a Trónok harca összes évadát az utolsó évad előtt, hiszen pár nap múlva bemutatkozik a 8. évad nyitánya és vele együtt megkezdődik a végjáték. 

Hirdetés

Aki magyar felirattal ellátva szeretné nézni a folytatást, az az amerikai premierrel egy időben, április 15-én, hajnali 03:00-kor teheti meg (az HBO aznap este 20:00-kor is megismétli), viszont a szinkronos változat csak négy héttel később, május 12-én várható. A csatorna szerint technikai okok állnak a háttérben, ugyanis biztonsági okokból az eddigiektől eltérően később kapják meg a szinkronizáláshoz szükséges anyagot, így a munkálatok is később kezdődhetnek csak el. 

A Trónok harca 8. évada természetesen fel fog kerülni az HBO GO kínálatába is. Ti angolul, felirattal vagy magyar szinkronnal nézitek majd a széria utolsó részeit?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.