Hirdetés

Tudjuk már, kik lesznek benne A Bridgerton-család spin-off sorozatában

|

A Charlotte királynőre fókuszáló történetben egy Trónok harcából ismért színésznő is felbukkan.

Hirdetés

A Bridgerton-család a második évaddal ismét a Netflix nézettségi listájának élmezőnyében tudhatja magát - csak az első három napban 193 millió órát töltöttek el velük a nézők -, és a rajongók a jövőben sem maradnak tartalom nélkül, hiszen a potenciális harmadik évad mellett - amit még nem rendeltek be - érkezik egy limitált spin-off széria is, mely Charlotte királynő életébe kalauzolja majd el a nézőket.

Hirdetés

Az egyelőre még cím nélkül árválkodó mellékszálra három színész is beköszön a fősodorból: Golda Rosheuvel (Charlotte királynő), Adjoa Andoh (Lady Agatha Danbury), illetve Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton). Ő hozzájuk csatlakozott most az új színészek első hulláma, akik közül Michelle Fairley sokak számára ismerős lesz, hiszen a Trónok harca Catelyn Starkját ismerhettük meg általa - ő Augusta hercegnőt fogja alakítani.

Fairley-n kívül újoncként fog feltűnni India Amarteifio (Szexoktatás), Corey Mylchreest (Mars), Arsema Thomas (Redeeming Love), Sam Clemmett (Cherry), Richard Cunningham (Zsivány Egyes), Tunji Kasim (A hazugság művészete), Rob Maloney (Coronation Street), illetve Cyril Nir (Ilyen az élet). Shonda Rhimes íróként és showrunnerként egyengeti majd a spin-off széria útját, mely a fiatal királynő és György király házasságát igyekszik majd elmesélni.

Ti láttok potenciált a spinoffban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.