Hirdetés

Befutott A Bridgerton család második évadának előzetese

|

Szerelmi hálószövésből ezúttal sem lesz hiány.

Hirdetés

2020-ban debütált a Netflixen A Bridgerton család, amiről talán maguk a készítők sem gondolták volna, hogy minden idők második legnézettebb Netflix-tartalmaként fogják 2022-ben számontartani (egyedül a Squid Game-nek sikerült megelőznie). A kiugró nézettségi adatok már természetesen hamarabb is megmutatkoztak, ezért kétség nem fért hozzá, hogy érkezni fog a második évad. 

Hirdetés

Most pedig arról számolunk be, hogy a napokban megjelent a második szezon előzetese: 

Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) eltökélt célja, hogy megházasodjon, ezért először Edvina Shamarral (Charithra Chandran), majd annak testvérével, Kate-tel (Simone Ashley) próbálja megtalálni a közös hangot. Az intrikákkal, szerelmi háromszögekkel és romantikával tarkított sorozat március 25-től lesz elérhető a Netflix kínálatában. 

Nektek hogy tetszett az első évad

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.