Hirdetés

Idehaza az HBO-n lesz látható a Twin Peaks legújabb évada

|

Hivatalosan is kiderült, hogy itthon melyik csatornán lesz nézhető David Lynch kultikus sorozatának a folytatása.

Hirdetés

Fura kimondani, de alig másfél hónap múlva végre folytatódik az egyik legegyedibb sorozat, a Twin Peaks. A David Lynch által készített sorozat a 90-es években 2 évadot és egy egész estés filmet élt meg, mely a mai napig nagy népszerűségnek örvend. A 25 év után visszatérő sorozat az Egyesült Államokban a Showtime műsorán fut majd 18, egyenként nagyjából egyórás hosszúságú epizódokkal, melyek mindegyikét maga Lynch rendezte. Ezidáig nem volt biztos, hogy a hazai rajongók hol és mikortól nézhetik majd az új részeket, most azonban már erről is lehullt a lepel.

Hirdetés

Mint azt a kiadott közleményből megtudtuk, akárcsak számos környező országban, úgy Magyarországon is kizárólag az HBO csatornáján és az HBO GO-n lesz látható az új évad, ami az amerikai bemutatóval egy időben, május 22-én hajnalban idehaza is elrajtol egy két órás premierrel. A Twin Peaks 18 hatvanperces részből áll majd. Aki pedig előtte még szeretnék feleleveníteni a régi évadok történéseit, azoknak is jó hírrel szolgálhatunk: az eredeti első és második évad május 1-től szintén elérhető lesz az HBO csatornáin és az HBO GO-n.

A várva várt új évadban számos szereplő visszatér majd a régiek közül, köztük Kyle MacLachlan is Dale Cooper FBI-ügynök szerepében, mellettük pedig több új szereplőt is köszönthetünk majd, akikről már forgatási fotókat is kaptunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.