Hirdetés

Új animációs G.I. Joe sorozat készül

|

A franchise kedvelői el lesznek látva tartalommal.

Hirdetés

Míg a G.I. Joe-franchise rajongói arra várnak, hogy végre megtekinthessék az egyik legismertebb G.I. Joe tag, Kígyószem (Snake Eyes) eredetfilmjét, a Hasbro által megálmodott világ jövőjéről további jó hírek érkeztek. A cég ugyanis a napokban nagy meglepetésként bejelentette, hogy egy új animációs sorozat érkezik hamarosan kedvenc játékfiguráinkkal a főszerepben.

Hirdetés

Az animációs széria hírét Hisstank szellőztette meg elsőként, akit megbízható forrásnak tartanak a G.I. Joe világával kapcsolatban. Hisstank nemrég részt vett a Licensing Con Brazil nevezetű rendezvényen, ahol Marcelo Masotti, a Hasbro Brazil engedélyeztetési vezetője is előadást tartott. Az ő prezentációján került leleplezésre, hogy készül az új sorozat, amelyről kiderült, hogy már jövőre érkezik, sőt, már a folytatást is berendelték hozzá, ami pedig 2023-ban debütál majd.

Noha a bemutató pontos dátumáról nem kaptunk információt, valamint arról sem, hogy hogy hol, melyik platformon lesznek majd nézhetőek az új részek, egy rövid részlet is levetítésre került a szériából, amelyben Snake Eyes és Storm Shadow szerepelt, megmutatva, hogy már bőven benne vannak a munkálatokban. Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek e hét csütörtökön (július 22.) debütál a hazai mozikban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.