Hirdetés

Új Batman előzménysorozat készül Alfreddel a főszerepben

|

A Gotham producere nem tántorít a Sötét Lovag érkezését megelőző történetek elmesélésétől. Legközelebb Alfred múltjában vájkálhatunk majd.

Hirdetés

Pennyworth címen futó sorozat első 10 részét az Epix prémium kábelcsatorna rendelte be. A Bruno Heller által megálmodott széria központi karaktere Bruce Wayne legjobb barátja és inasa, Alfréd Pennyworth lesz. Noha Heller felügyelte a hamarosan véget érő Gothamet is, a Pennyworth nem annak a spin-offja lesz, hanem egy teljesen különálló történet, mely során a brit hadseregnek szolgáló Alfréd titkos szövetséget köt Thomas Waynenel az 1960-as évek Londonjában.

Hirdetés

Sean Pertwee, aki a karaktert játssza a Gothamben nem lesz része az új sorozatnak, amiben értelem szerűen egy fiatalabb Alfred kerül bemutatásra. Arra még várnunk kell egy darabig, hogy megtudjuk kik alkotják a stábot, de vélhetően a Gotham befejezése után felpörögnek az események a Pennyworth körül.

Heller újra összeáll Danny Cannonnal, aki a pilot epizódot is rendezni fogja, épp ahogyan a Gotham esetében is tette. Ezzel a sorozattal még inkább szerte ágazik a DC TV-s jelenléte, hiszen a The CW-n futó számos szuperhősszéria mellett a Syfy-on is jelen vannak a nemrég indult Kryptonnal, valamint a saját streaming szolgáltatásuk is beindulóban van, ami még több sorozatnak ad majd otthont.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.