Hirdetés

Új képregény adaptáció érkezik az Arrow otthonára

|

A The CW újabb képregényt kelt életre, de ezúttal nem a DC univerzumból.

Hirdetés

Azt hinné az ember, hogy az Arrowverse néven emlegetett sorozatos univerzum tagjai mellé már nagyon be sem fér semmi a The CW műsortáblájába, de a csatorna tovább bővíti kínálatát. Mivel a képregényes adaptációk olyan jól beváltak nekik így nem is nagyon fognak eltérni a műfajtól, viszont egy újabb DC képregény helyett most az egyik Valiant füzetet, a Dr. Mirageot keltik életre.

Hirdetés

A képregény egy paranormális nyomozónőt követ, aki képes kommunikálni a holtakkal, egy valakit, korábbi szerelmét leszámítva, akit megszállottan próbál felkutatni. A Dr. Mirageot Bob Layton és  Bernard Change alkották meg 1993-ban és 18. számon keresztül mesélték a történetet. Layton évekkel később elárulta, hogy azért alkotta meg ezt a karaktert, mert abban az időben a képregények kevésbé vonzották a női olvasókat.

A készülő sorozatért Az uralkodónő társalkotója, Laurie McCarthy felel majd. Nem ez az első alkalom, hogy a The CW adaptálni szeretné ezt a képregényt. Eredetileg a 2016-2017-es szezonra tűzték ki a premiert, akkor még az Annabelle írójával az élen, de most úgy tűnik, hogy McCarthy teljesen átdolgozza a forgatókönyvet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.