Hirdetés

Ütős zenéket válogatott össze James Gunn a Peacemaker sorozathoz is

|

A rendező szokásához híven a zenékre is odafigyelt a DC sorozatánál.

Hirdetés

Hamarosan megkezdi az évet a DC szuperhős univerzuma is, hiszen csütörtökön útjára indul James Gunn őrülten szórakoztatónak tűnő sorozata, a The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztagban megismert Békeharcossal (Peacemaker) a főszerepben. A rendező pedig annak rendje és módja szerint nem csak az akciódús képsorokra, de a stílusos zeneválasztásra is odafigyelt. A minap ugyanis megosztott Twitterén egy Spotify-linket az első három epizódban szereplő zenékhez.

Hirdetés

A Foxy Shazam "Welcome To The Church Of Rock And Roll" című dalától kezdve a Firehouse "Don't Treat Me Bad" című számáig mindegyik dal tökéletes választásnak tűnik arra, hogy megragadják a közelgő sorozat esszenciáját. A teljesség igénye nélkül lesz itt Dust Bowl Jokies "Boots on Rocks Off", The Quireboys "I Don't Love You Anymore", valamint Wig Wam, Nashville Pussy, Y&T, The Poodles, Tigertailz, The Cruel Intentions, Santa Cruz, John Murphy és Ralph Saenz, Enemies Swe, Sister, Kissin' Dynamite, BAND-MAID és Bang Camaro számok is. Gunn elmondása szerint pedig azt tervezi, hogy minden új epizód megjelenésével frissíti majd a listát, hogy a rajongók visszatérjenek a zenékért.

A nyolcrészes sorozat összes epizódot maga Gunn írta és három kivételével mindet ő is rendezte. A sorozat január 13-án debütál az HBO Maxon, mindjárt három résszel, a főszereplő Cenán kívül pedig olyan arcokkal találkozhatunk még, mint Robert Patrick, Jennifer Holland, Danielle Brooks, Steve Agee, Freddie Stroma, valamint Chukwudi Iwuji.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.