Hirdetés

Teljesen elborult a Peacemaker végső előzetese

|

Nyakunkon a premier.

Hirdetés

Stílusosan kezdte az újévet a Warner, hiszen az év első napján egy vadonatúj, teljes hosszúságú, és kőkemény R besorolású (azaz véres és felnőtteknek szóló) előzetest adtak ki James Gunn közelgő Az Öngyilkos Osztag spinoff-sorozatához, a John Cena főszereplésével érkező Peacemakerhez. Az új képsorok pedig tele vannak mindennel, amit egy ilyen karakter kalandjától várunk: rengeteg akció, humor, vér, káromkodás, mindez szórakoztató módon prezentálva.

Hirdetés

Az összes epizódot maga Gunn írta és három kivételével mindet ő is rendezte, vagyis az eddig látottak alapján egy hamisítatlan Gunn élmény vár majd ránk hamarosan. A Peacemaker január 13-án debütál az HBO Maxon, a főszerepben a már említett Cenán kívül pedig olyan arcokkal találkozhatunk majd, mint Robert Patrick, Jennifer Holland, Danielle Brooks, Steve Agee, Freddie Stroma, valamint Chukwudi Iwuji. 

Remélhetőleg az HBO GO-n keresztül hozzánk is el fog jutni a sorozat.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.