Hirdetés

Befejeződik az Agymenők és kiderült az is, hogy miért

|

A sorozat egyik sztárja nem akarta folytatni tovább.

Hirdetés

Derült égből villámként csapott le a bejelentés, miszerint a szeptemberben érkező tizenkettedik évad lesz az utolsó a CBS nagysikerű szériájából. A rajongók remélték, hogy a hír végére bekerül egy bazinga, de sajnos a hír igaz. Az Agymenők tudóscsapata 2007 óta szórakoztatta a nagyérdeműt, de most a beharangozások alapján egy nagy kreatív lezárással befejeződik a sorozat a tizenkettedik évaddal. Miért? Merül fel a kérdés, hiszen a sorozat jelenleg a leghosszabb ideje futó sitcom és tizenegy évad múltával is még magas létszámú rajongótábort mozgat meg. Azonban, a befejezés nem a CBS vezetőségétől jött, hanem a sorozat egyik sztárjában fogalmazódott meg.

Hirdetés

A legutóbbi hírek szerint a Sheldon Coopert alakító Jim Parsons készen állt, hogy befejezze a sorozatot és lemondott egy 50 millió dollárról szóló ajánlatot is, csak hogy bizonyítsa, komolyan ki szeretne szállni a tizenkettedik évad végeztével.

Az Agymenők hosszas pályafutása során egészen pontosan ötvenkét Emmy-jelölést kapott, ebből tízszer nyert is és hétszer még Golden Globe-ra is jelölték. Ez idő alatt a tudományos közösségekben is státuszra tett szert a sorozat, hiszen korábban egy méhfajt neveztek el Euglossa bazingának, illetve egy medúza fajt szintén jól ismert visszatérő poén alapján kapta a Bazinga Rieki nevet. Mindezen túl a Columbusban található állatkert Dr. Sheldon Coopernek nevezte el az egyik majmát is.

Láthatjuk, hogy nem kevés hatással volt a sorozat a popkultúrára és még a tudományos köröket is megihlette, viszont teljességgel érthető Parsons döntése és még így is megmarad nekünk Az ifjú Sheldon, hogy kitöltse a fennmaradó űrt az életünkben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.